De nieuwste printerstuurprogramma’s downloaden en installeren – Microsoft Ondersteuning

Looking for:

Windows 10 licentie koppelen aan microsoft account free download.Dit mag je wel en niet doen met je Windows 10-licenties

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alleen ik zie deze optie niet. Ook zie ik hier niet staan dat dit al gebeurd zou zijn. Waarom is deze optie niet zichtbaar? Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik wil graag windows opnieuw installeren op een SSD schijf maar overweeg steeds meer om dit via een image-software over te zetten. Deze thread is vergrendeld.

Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Bedreigingen omvatten dreigingen met betrekking tot zelfmoord, geweld of het toebrengen van letsel aan anderen.

Inhoud bedoeld voor volwassenen of die ongepast is voor een communitywebsite. Een afbeelding, koppeling of discussie met betrekking tot naakt. Gedrag dat beledigend, onbeschoft, vulgair, lasterlijk of oneerbiedig is. Gedrag dat een inbreuk maakt op gebruiksrechtovereenkomsten, waaronder het verstrekken van productsleutels of koppelingen naar illegale software. Ongevraagde massamailings of massareclameberichten.

Koppelingen naar of aanbevelingen van virus-, spyware-, schadelijke software- of phishingsites. Welke andere ongepaste inhoud of gedraging dan ook, die is gedefinieerd in de gebruiksvoorwaarden of gedragscode. Een afbeelding, koppeling of discussie met betrekking tot kinderporno, naakte kinderen, of misbruik of uitbuiting van kinderen.

Hier kan je onderin je Microsoft account koppelen. Was dit antwoord handig? Ja Nee. Helaas, dit heeft niet geholpen. Hartelijk dank voor uw feedback. Ja ik ben an beheerder ingelogd, staat onder mijn naam “administrator”.

Is ook Hern enige account wat is aangemaakt. Bijv wat kan ik niet als ik niet ben ingelogd als beheerder? Dan check ik dat. Details verplicht : resterende tekens Annuleren Verzenden.

Kies hieronder waar u wilt zoeken Zoeken De community doorzoeken. Zoeken in de community- en ondersteuningsartikelen Windows Windows 10 Communitylid zoeken. Ik heb dezelfde vraag 6. Misbruik melden. Details verplicht :. Annuleren Verzenden. Walter-J Microsoft-agent. Dag Herman, Goed dat je hier bent met je vraag. Mocht het niet lukken help ik je graag verder.

Met vriendelijke groet, Walter. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Daarmee kunnen we de site verbeteren. Je bent wel als beheerder ingelogd, maar is dat een lokaal account of een microsoft-account? Met een lokaal account zie je die optie niet.

Als antwoord op het bericht van karelVos op 14 december Als antwoord op het bericht van Walter-J op 14 december Dag Walter, mijn Microsoft account is gekoppelde aan mijn inlog.

Vrageninfo Laatst bijgewerkt 1 maart Views 1. Deze site in andere talen x.

 
 

Windows 10 licentie koppelen aan microsoft account free download

 

Через шестьдесят секунд у него над головой затрещал интерком. – Прошу начальника систем безопасности связаться с главным коммутатором, где его ждет важное сообщение. От изумления у Джаббы глаза вылезли на лоб.

 

Windows XP activeren zonder geldige productcode: 13 stappen (met afbeeldingen) – wikiHow – Vandaag in het nieuws

 
Selecteer onder App-wachtwoorden de optie Maak een nieuw app-wachtwoord. Over ons Gebruikersportaal Verras me! Half an hour of workout per day offers benefits by releasing endorphins that increase blood circulation and help to reduce the pain. Feedback verzenden.

 
 

OFFICE PROFESSIONAL PLUS RETAIL MULTI LANGUAGE LICENSE + DOWNLOAD – SoftwareLicense4u

 
 
Als u een lokale gebruikersaccount gebruikt in plaats van een Microsoft-account, gebruikt u de onderstaande aanwijzingen om uw Windows licentie te koppelen aan een Microsoft-account: Stap 1: Open Start menu, Klik instellingen pictogram om de app Instellingen te openen en klik vervolgens op Update & beveiliging. Dec 22,  · Als je een Windows 7 / ) eenmaal heb geüpgraded naar Windows 10 wordt de Retail licentie omgezet in een systeem gebonden licentie en mag deze niet meer overgezet worden naar een nader systeem. Je kan het proberen om Windows 10 te installeren op je nieuwe systeem en hem te activeren, maar ben bang dat die hem niet meer accepteert. Dec 14,  · Optie: Microsoft account koppelen aan windows 10 licentie niet zichtbaar. Hallo, Als ik als beheerder ben ingelogd moet het mogelijk zijn om via instellingen > bijwerken en beveiliging > Activering om iets te zien van: Een microsoft account koppelen. Alleen ik zie deze optie niet. Ook zie ik hier niet staan dat dit al gebeurd zou zijn.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Llamar
Contactar